Vestjysk storyteller

Siden debutten “Barske Banaliteter” (2013) har Ninna Andreasen vist sig som en vestjysk sangskriver og storytelle med noget på hjerte. 
Koncerterne med Ninna byder på røverhistorier om alt fra døde gråspurve, tv-narkomaner, folk på randen af deltagelse i Luksusfælden og mere ømme emner som hjemløshed, sorg og savn. 
Derfor rinder særligt danske kunstnere som Johnny Madsen og Allan Olsen i hu, men Ninna er sangskriver i sin egen ret og med et klart feminint snit i både tekst- og lydunivers.

Videoer: Ninna solo og med band

Udgivelser

Brugsret til materiale

 

Som spillested, koncert- eller festivalarrangør mm. kan du frit downloade og benytte materialet nedenfor i forbindelse med markedsføring af en koncert med Ninna Andreasen.

Er du ikke arrangør, skal du skrive til hello@ninnaandreasen.dk og bede om tilladelse til brug af materialet.

Du kan som arrangør frit bruge videoerne på sociale medier mv. i forbindelse med promovering af en koncert med Ninna Andreasen.

Klik på knappen nedenfor for at få adgang til videoerne.

Som arrangør af en koncert med Ninna Andreasen kan du frit hente billeder til brug i forbindelse med promovering af begivenheden – på sociale medier mv. 

Klik på knappen nedenfor for at hente billederne.

z

Sminkede Lig

(Klik på billedet nedenfor for at lytte til pladen)

Barske Banaliteter

(Klik på billedet nedenfor for at lytte til pladen)

Humor, alvor, ømhed

 

Drømmende, slingrende, halvdovent og jordnært underspillet med en krads personlig blanding af lugten fra et værtshus, Vesterhavets kyst og en brise af kaffegrums og dagdrømme, der gik ned sammen med solen over Nordsøen.

Ninna Andreasen er en vestjysk sangskriver, som betræder hverdagspoesiens domæne. Balancerende på klichéernes knivsæg.

Det ekstraordinære i det banale bliver tegnet op med kontraster af humor, alvor og ømhed – særligt for det mangfoldige persongalleri, der befolker hendes sange.

Musikken er højtluftet folk-rock med klare referencer til americana, blues og country, men der er en tung vægt på tekster, som rører og rager.

Læs anmeldelser fra diverse medier her.

”Det er ikke mindst modigt, nøgent og meget ærligt, det der leveres på Barske Banaliteter, en album titel, der ligesom sangene, fortæller den skinbarlige sandhed, som den ser ud fra Ninna Andreasens synsvinkel.”

– GFR.dk

”I det hele taget var der masser af bid og vid i Ninna Andreasens ofte socialrealistiske sange, der også blev blandet med ramsaltet humor ikke ulig navne som Allan Olsen og næsten-byfællen Johnny Madsen.”

– GAFFA

”Ninna er en glimrende historiefortæller, der inviterer lytteren med på både store og små beretninger om døde gråspurve på den sidste vinterdag og går i struben på de lokale rockere, der fik smidt motorcyklerne i havnen. Musikken er herlig højluftet som himlen over vestkysten.”

– Fyens Stiftstidende

 

”Drømmende, slingrende, halvdovent og jordnært underspillet med en krads personlig blanding af lugten fra værtshuset, Vesterhavets kyst, og en brise af kaffegrums og dagdrømme, der gik ned sammen med solnedgangen over Nordsøen. Autentisk og uden andet formål end at forsætte sine historier så godt som muligt.”

– JydskeVestkysten

”Forventer man popligefremhed, så går man galt i byen og må stå af. Til gengæld er der nok at reflektere over, hvis man giver teksterne sin fulde opmærksomhed og eftertanke. Og det er en kvalitet, man ikke kan tilskrive enhver sangskriver.”

– Capac.dk

“Ninna Andreasen er storyteller og med sine små iørefaldende folksange, spidder hun verden omkring sig, med ærlige og underfundige historier på modersmålet (…)  En god historiefortæller og sine steder, fræk som en slagterhund.”

– Bands of Tomorrow

Hjemmeside 

Nyhedsbrev

Sociale medier

Kontakt

8 + 15 =